top of page

Handtassen

De typerende handtassen van Adrienne Fort zijn tot in het detail afgewerkt. De buitenkant is afgewerkt in velours en de binnenkant in echt kwaliteitsleder.

Ontdek onze eerste collectie unieke handtassen, ontworpen door de getalenteerde designer Rita Van Heddegem. Bij weverij GG Delabie hebben we exclusieve, kwalitatieve en duurzame stoffen ontdekt, gemaakt van natuurlijke garens. Deze stoffen worden met behulp van speciale weeftechnieken op traditionele weefgetouwen in twee niveaus geweven, waardoor ze een authentiek handgeweven velourseffect krijgen.

 

Voor een hedendaags, modern en uniek design hebben we met dit Vlaams erfgoed gewerkt. Onze collectie bestaat uit 7 handtassen, elk passend bij een specifiek type.

Ervaar de exclusiviteit van onze handgemaakte handtassen door ze te voelen, te ruiken en vooral te passen. De zachtheid van het velours, het rijke kleurenpalet en het unieke karakter maken een Adrienne Fort handtas bijzonder. Ontdek nu onze collectie en maak kennis met de wereld van Adrienne Fort.

bottom of page